Cümə | 24 Noyabr, 2023

Əməkdar mədəniyyət işçisi, İCOM Azərbaycan Milli Komitəsinin sədri Şirin Məlikova Azərbaycan Milli İncəsənət Muzeyinin direktoru kimi vəzifəsinin icrasına başlamışdır. Şirin xanımı bu mühüm təyinatı münasibətilə ürəkdən təbrik edir, çətin və məsuliyyətli missiyasında daimi uğurlar arzulayırıq. İnanırıq ki, Azərbaycan və dünya mədəni irsinin zəngin nümunələrinin qorunduğu, ölkəmizin qocaman sənət ocağı olan muzeyimiz Şirin xanımın rəhbərliyi ilə yeni bir inkişaf mərhələsinə yüksələcək.